Gothenburg 2075

Session 2017-06-20

The pre-scamming of Erika

Söndag 2045-01-07 kl 18.
Vi smider lite planer på hur vi ska ta oss in på området.
Efter lite mer eller mindre vettiga planer kommer vi fram till att vi ska scamma henne på någon sätt. Vi har ett par tankar, t.ex. vi ska göra en tidning eller en förening som ska starta upp och vill ha henne på förstasidan med hennes statyett. Blackbird beslutar sig för att försöka lära sig en spell, Influence. Han börjar att bygga en lodge och ska sedan lära sig en spell.
Gurkan googlar upp och hittar att det är någon som köpt just denna statyett och vi hittar även hennes användare på ett forum. Vidare googlingar säger att hon har köpt ganska mycket dyra grejer, så hon verkar vara en högprofilerad samlare (hon äger bl.a. en till Oscars-statyett).
Sleuth skuggar/stalkar henne lite och konstaterar att hon har en liten ful bil (3-hjulig 2-sitsare). Hon åker till jobbet runt 7 på morgonen och kommer hem runt 20-21 på kvällen. Hon lämnade inte området alls förutom för att åka till/från jobbet.
Vi skapar en tidning, Old Flicks, som verkar ganska legit.
Gurkan skapar en sprite (och lyckas väldigt bra :)) som han skickar ut för att skapa lite opinion att vi ska intervjua denna Erika.
Tisdag 2045-01-16
Vi skickar en förfrågan till Erika om att träffa oss över en lunch. Sleuth smoothtalkar järnet verkar väldigt trovärdig. Blackbird kör en Influence och lyckas mycket mycket bra. Hon kommer helt själv på idén att vi borde komma hem till henne och titta på hennes samling. Vi bestämmer oss för att vi träffar henne på lördag efter hennes jobb. Hon kommer att möta oss vid porten.

Comments

Sjöskum ska kolla upp availability och hur man får tag på saker.
Sjöskum kollar upp hur dayjob funkar och hur mycket pengar man får och när.
Sternå ska sätta ut knowledge skills, för det glömde han i början.
Sternå ska kolla upp hur sprites funkar och vad man kan göra med dessa.
Thomas ska hitta på ett namn till sitt SIN.

Session 2017-06-20
 

Availability: Core Rulebook page 418.
Dayjob: Run Faster page 154.

Session 2017-06-20
Sterna

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.